Over Co

Claassen online dienstverlening (Co) is in januari 2017 opgericht door Agnes Claassen. Daarvoor heeft zij voor Haicu webdesign content in websites geplaatst en websites gebouwd op basis van bestaande thema’s. Zij vindt het leuk om binnen de bestaande mogelijkheden van een thema een website op te leveren die iedereen zelf kan vullen en onderhouden. Zij heeft met name websites met “GeneratePress” gebouwd.

Werkwijze

Op basis van je wensen bespreken we samen vrijblijvend de mogelijk­heden:
Wat wil je met je site? Denk hierbij aan uitstraling, kleurgebruik, menustructuur, blog, portfolio, gebruik van logo, beeldmateriaal, zichtbaarheid op tablet en smartphone en gebruik social media.
Hetgeen besproken is koppel ik aan je terug in een offerte, daarin doe ik ook suggesties voor een thema (uiteraard kun je zelf ook op zoek gaan). Mocht je met me in zee willen, dan ga ik voor je aan de slag. (zie ook Haicu & Co)

De opgeleverde site kan ik nog aanpassen op basis van jouw aan- en opmerkingen. Daarna lever ik de website definitief op met een deel van de aangeleverde inhoud en leer ik je om zelf je website te onderhouden.

Tot slot fungeer ik als vraagbaak als je eenmaal op weg bent!