Haicu & Co

Haicu & Co is een samenwerkingsverband tussen Haicu webdesign en Claassen online dienstverlening. Co maakt voor jou een betaalbare website op basis van bestaande WordPress thema’s en Haicu webdesign maakt jouw website op maat.

Als je een beperkt budget hebt, ga ik (=Co) voor je aan de slag.

  • Dit kan inhouden dat ik de domeinregistratie voor je doe, de hosting voor je regel en de installatie van een thema voor je verzorg. 
    maak ik je wegwijs zodat je aan de slag kunt.
  • Mocht je het echter fijn vinden dat het thema al aangepast is aan jouw wensen, dan gaat de service een stapje verder. Ik bouw de menustructuur, maak een mooie homepage, zoek kleuren en lettertype, plaats het logo en plaats een deel van de informatie (maximaal 10 pagina’s en 10 documenten).
  • Ook kan ik eventueel extra functionaliteiten (plugin’s) en (beeld)materiaal voor je plaatsen en/of migreren vanuit de oude site.

Mocht je echter een op maatgemaakte site wensen op basis van je huisstijl, dan kan Haicu webdesign deze site voor jou bouwen. Haicu webdesign werkt ook samen met verschillende ontwerpers, fotografen, tekstschrijvers en seo-eperts. Zo completeren we onze dienstverlening.